Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Project 'Kunstwerk van de Week' - Boek 14e jaargang 2022

Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt. Dit ‘Kunstwerk van de Week’ wordt via internet verstuurd aan een selecte groep belangstellenden. Zo werden er ook in het afgelopen jaar door Streefkerk 52 kunstwerken via internet aan zijn abonnees verstuurd. Daarnaast worden ze verspreid op de sociale media, met inmiddels zo’n 4000 volgers.   Net als voorgaande jaren is er ook nu weer een boek verschenen (14e jaargang 2022, A4 formaat met ringband op 200-grams papier), waarin alle kunstwerken van het afgelopen jaar met tekst in staan. Het boek kan aangeschaft worden voor een bedrag van € 40,00. Ook van de vorige jaargangen zijn nog boeken te bestellen. 

€43,50

Project 'Kunstwerk van de Week' - Boek 13e jaargang 2021

  Elke week publiceert beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk een ‘Kunstwerk van de Week’ met een informatieve begeleidende tekst, een project dat inmiddels al weer 13 jaar loopt. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken. Net als voorgaande jaren is er ook nu weer een boek verschenen (13e jaargang 2020, A4 formaat met ringband op 250-grams papier), waarin alle kunstwerken van het afgelopen jaar met tekst in staan. Het boek kan aangeschaft worden voor een bedrag van € 40,00. Ook van de vorige jaargangen zijn nog boeken te bestellen. 

€40,50

Project 'Kunstwerk van de Week' - Boek 12e jaargang 2020

Daarom besteedt Galerie ‘De Schuur’ aandacht aan de ‘Kunstwerk van de week’ boeken van Ruud Streefkerk. Deze week met Boek 12, 12e Jaargang 2020. Hierna elke week een volgende jaargang. De ‘Kunstwerk van de week’ boeken zijn te koop voor € 43,50,- per stuk. Voor €300,- 12 boeken, van elk jaargang 1 boek  

€43,50

Het 11e boek is uit

Project  'Kunstwerk van de Week' - Boek 11e jaargang 2019 Elke week publiceert beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk een ‘Kunstwerk van de Week’ met een informatieve begeleidende tekst, een project dat inmiddels al weer 10 jaar loopt. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken. Streefkerk is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in detail of in monumentale geologische structuren openbaren. Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt.

€43,50

Het 10e boek is uit

Project  'Kunstwerk van de Week' - Boek 10e jaargang 2018 Elke week publiceert beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk een ‘Kunstwerk van de Week’ met een informatieve begeleidende tekst, een project dat inmiddels al weer 10 jaar loopt. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken. Streefkerk is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in detail of in monumentale geologische structuren openbaren. Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt.

€43,50

Project 'Kunstwerk van de Week' - Boek 9e jaargang 2017

Elke week publiceert beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk een ‘Kunstwerk van de Week’ met een informatieve begeleidende tekst, een project dat inmiddels al weer 8 jaar loopt. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken. Streefkerk is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in detail of in monumentale geologische structuren openbaren. Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt.

€43,50

Kunstwerk van de Week' - Boek 8e jaargang 2016

Elke week publiceert beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk een ‘Kunstwerk van de Week’ met een informatieve begeleidende tekst, een project dat inmiddels al weer 8 jaar loopt. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken. Streefkerk is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in detail of in monumentale geologische structuren openbaren. Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt.

€43,50

Project 'Kunstwerk van de Week' Boek 7

Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is in 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken.  Streefkerk is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in detail of in monumentale geologische structuren openbaren. Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit, en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt.

€43,50

Boek Kunstwerk van de week 6e Jaargang 2014

'Kunstwerk van de Week' - 6e Jaargang 2014  Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is in 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor zijn digitale kunstwerken.  Streefkerk is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in detail of in monumentale geologische structuren openbaren. Samen met zijn partner, grafisch kunstenaar Yolanda Eveleens, kiest hij wekelijks een van deze kunstwerken uit, en wordt er een tekst aan toegevoegd die vaak verrassende achtergrondinformatie biedt.

€43,50

Boek 5 Kunstwerkwerk van de week 5e Jaargang

Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is begin 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. Een selecte groep belangstellenden ontvangt via internet wekelijks een door hem digitaal bewerkte foto met een informatieve tekst: het ‘Kunstwerk van de Week’. Het afgelopen jaar 2013 werden er zo door Streefkerk 52 kunstwerken via internet aan zijn abonnees verstuurd. Ruud is gefascineerd door landschappen waar de natuur nog ongerept is en de invloed van de mens minimaal, waar het ontstaan van het landschap en de geheimen van de natuur zich in monumentale geologische structuren of in details openbaren. De foto’s die hij overal in Europa, van de Noordkaap tot de rots van Gibraltar maakt, vormen de basis voor deze digitale kunstwerken. De bijbehorende teksten, die vaak verrassende achtergrondinformatie bieden, komen tot stand in samenwerking met beeldend kunstenaar Yolanda Eveleens die ook de Engelse vertaling voor haar rekening neemt.  

€43,50

Boek 4 Kunstwerk van de week 4e Jaargang 2012

Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is begin 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. Een selecte groep belangstellenden ontvangt via internet wekelijks een door hem digitaal bewerkte foto met een informatieve tekst: het ‘Kunstwerk van de Week’. Het afgelopen jaar 2012 werden er zo door Streefkerk 52 kunstwerken via internet aan zijn abonnees verstuurd. Daarnaast is er net als voorgaande jaren een boek (4e jaargang 2012 – A4 formaat met ringband) verschenen, waarin alle 52  kunstwerken van het afgelopen jaar met tekst geprint zijn.

€43,50

Boek 3 Kunstwerk van de week 3e Jaargang 2011

Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is begin 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. Een selecte groep belangstellenden ontvangt via  internet wekelijks een door hem digitaal bewerkte foto: het ‘Kunstwerk van de Week’. Het afgelopen jaar 2011 werden er zo door Streefkerk 52 kunstwerken via internet aan zijn abonnees verstuurd. Daarnaast is er net als voorgaande jaren een boek (3e jaargang 2011 – A4 formaat

€43,50

Boek 2 Kunstwerk van de week 2e Jaargang 2010

Project ‘Het Kunstwerk van de week’ Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is begin 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. Een selecte groep belangstellenden ontvangt via  internet wekelijks een door hem digitaal bewerkt foto, het ‘Kunstwerk van de week’. Het afgelopen jaar werden er zo door Streefkerk 53 kunstwerken via internet aan zijn abonnees verstuurd. Een aantal van hen heeft bovendien gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aan het eind van het jaar zelf een collage samen te stellen van16 zelfgekozen favoriete kunstwerken van de week die gesigneerd in een aluminium wissellijst door Streefkerk aangeboden wordt.Daarnaast is er van de jaargang 2009 een boek (A4 formaat met ringband) verschenen, waarin alle 53 kunstwerken van dat jaar met tekst geprint zijn.

€42,35

Boek Kunstwerk van de week 1 1e Jaargang 2009

Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is begin 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de Week’. Een selecte groep belangstellenden ontvangt via  internet wekelijks een door hem digitaal bewerkt foto, het ‘Kunstwerk van de week’. Het afgelopen jaar werden er zo door Streefkerk 53 kunstwerken via internet aan zijn abonnees verstuurd. Een aantal van hen heeft bovendien gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aan het eind van het jaar zelf een collage samen te stellen van16 zelfgekozen favoriete kunstwerken van de week die gesigneerd in een aluminium wissellijst door Streefkerk aangeboden wordt. Daarnaast is er van de jaargang 2009 een boek (A4 formaat met ringband) verschenen, waarin alle 53 kunstwerken van dat jaar met tekst geprint zijn.          

€43,50